Marchionne a numit trei designeri noi pentru Chrysler, Jeep si Dodge

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.07.2009
Sergio Marchionne, presedintele aliantei Fiat-Chrysler, a anuntat oficial numirea a trei designeri noi in cadrul brandurilor Jeep, Chrysler si Dodge.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe acordul incheiat intre Fiat si Chrysler, ca presedintele aliantei si al companiei italienilor Sergio Marchionne, a anuntat oficial ca promoveaza in biroul din SUA trei designeri foarte talentati. Mai exact, Fiat vrea sa schimbe modul in care sunt vazute cele trei branduri americane, si incearca sa foloseasca viziunea a trei designeri noi.

Este vorba despre Brandon Faurote, Joseph Degners si Mark Allen, desemnati de Marchionne sa preia faraiele departamentelor de design din cadrul Chrysler, Dodge si Jeep.

Brandon Faurote activeaza in cadrul Chrysler de la varsta de 22 de ani si a semnat deja designul modelului Jeep Cherokee, din 1999. Din 2003 Faurote conduce proiectul Advanced Product Design, care a dat nastere conceptelor Chrysler Firepower in 2005 si Chrysler Imperial in 2006.

Colegul sau, Joseph Dehner, care va prelua fraiele studioului de design Dodge, a desenat pana in prezent Chrysler Crossfire si ultima generatie a modelului Chrysler Sebring.

Ultimul designer ales de Marchionne, Mark Allen, are meritul de a fi semnat look-ul modelului Jeep Wrangler 2006 si a altor concepte de off-road lansate de Jeep.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • omul cu gunoiele
    sefii departamentelor "financiar" pe cand?
    4 0
  • qwerty
    Marchionne :))
    cica e o porecla... vine mereu machit si chior de somn la munca...
    4 0
  • Marius_New
    Varza
    Mercedes-Benz, ditamai firma cu traditie in masini, nu a reusit sa faca mare branza cu acest brand american Chrysler.
    Darrrr...faceti loc ca vin macaronarii.....sa faca...."niste spaghete amestecate cu furculitza"......huh.......:))))
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru