Maserati GranTurismo vine la SIAB

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.10.2007
Maserati Gran Turismo isi va face aparitia si la SIAB, dupa ce acum o luna debuta in premiera la Frankfurt.

Autoitalia pregateste pentru Salonul de la Bucuresti o serie de premiere nationale la standul brandurilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati si SSang Yong.

Brandul de lux al grupului Fiat va expune la Bucuresti modelele Quattroporte si Spider, exclusivismul Maserati fiind deja cunoscut pentru publicul roman. Standul Maserati va fi insa si martorul unei premiere nationale, la SIAB urmand sa-si faca aparitia si proaspat lansatul GranTurismo. Cel mai nou model Maserati si-a facut debutul in premiera mondiala acum o luna la Salonul de la Frankfurt.

Lancia nu va marca nici o premiera la Bucuresti, publicul fiind nevoit sa se multumeasca cu modelul Ypsilon FL. La SSang Yong putem nota insa o alta premiera pentru Romania, varianta pick-up a modelului Actyon urmand sa-si gaseasca probabil destui adepti pe piata autohtona. La standul constructorului coreean vor mai fi prezente deja cunoscutele Rexton, Kyron si Actyon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru