Maserati lansează bicicleta 8CTF

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 17.04.2011
Constructorul italian Maserati împreună cu producătorul Montante Cicli au creat bicicleta 8CTF. Aceasta va fi produsă în 200 de exemplare, iar preţul de pornire este de 3.600 de euro.

Protejarea naturii a devenit un scop important pentru toţi constructorii auto, iar unii dintre ei duc acest ţel la extrem. Audi, McLaren, Land Rover sau Divizia M de la BMW au lansat pe piaţă biciclete care le poartă sigla, iar acum este rândul celor de la Maserati să vină cu un vehicul pe două roţi 100% ecologic.

Vorbim despre noua bicicletă Maserati 8CTF, model care va fi vândut în 200 de exemplare. Producătorul italian şi-a unit forţele cu sicilienii de la Montante Cicli pentru a da naştere acestei bijuterii pe două roţi. Numele de 8CTF a fost împrumutat de la modelul care în 1939 şi 1940 câştiga cursa de 500 de mile de la Indianapolis.

Fiecare exemplar al lui 8CTF va fi personalizat în funcţie de preferinţele clienţilor. Printre elementele speciale prezente pe bicicletă regăsim sigla Maserati în partea din faţă, logo-ul din anii '30 al constructorului din Cizmă şi o plăcuţă metalică pentru identificare. Pentru iubitorii plimbărilor în aer liber, bicicletele pot fi comandate de pe magazinul on-line al italienilor, iar preţul de pornire este de 3.600 de euro, fără taxe de transport.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Alex Radoi
    O piesa de colectie superba...
    ...totusi un pret ENORM pentru un single speed care dupa componente mai mult de 1500eu nu face.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru