Matematica Porsche: 9ff + GT2 = 670 CP

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.11.2008
Tunerii de la 9ff au pregatit un pachet de modificari pentru modelul Porsche GT2, care amplifica performantele modelului german.
Casa de tuning 9ff, specializata in modificarea modelelor Porsche a lansat un nou pachet de performanta pentru fanii exemplarelor produse de constructorul din Stuttgart. De aceasta data, kitul de tuning a fost dezvoltat pentru modelul Porsche GT2 si include importante modificari la nivelul propulsorului, care dezvolta in versiunea de serie 530 de cai putere si un cuplu motor de 680 Nm. Multumita unor supraalimentatoare V670 cu turbina cu geometrie variabila si a unei transmisii testate pe Nurburgring, GT2 in varianta 9ff reuseste sa depaseasca cu mult performantele versiunii de serie. Unitatea electronica de control recalibrata si noul sistem de evacuare completeaza lista modificarilor facute de 9ff. In final, tunerii germani se pot lauda cu un motor capabil sa dezvolte 670 de cai putere si un cuplu motor de 800 Nm. Performantele cresc si ele simtitor, comparativ cu versiunea de serie, kitul pregatit de 9ff permitandu-i lui GT2 sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 3.6 secunde si de la 0 la 200 de km/h in 9.8 secunde.
Mai mult decat atat, GT2 9ff reuseste sa atinga 300 de km/h in numai 25.8 secunde de la start, amenintand astfel concurenti ca Ferrari Enzo si Porsche Carrera GT.http://www.zercustoms.com/news/9ff-Porsche-GT2.html

Comentarii (1)

  • misto titlu de stire
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru