Mazda continua trendul ascendent

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.12.2007
Vanzarile Mazda din Romania in luna noiembrie au continuat in ritmul scontat de importatorii romani.

Esential

145 de unitati a vandut Mazda in luna noiembrie in Romania

Mazda a vandut in Romania in noiembrie 145 de vehicule, inregistrand o crestere de 154% fata de aceeasi luna a anului anterior.

In perioada ianuarie-noiembrie 2007 Mazda a vandut 859 de unitati, reusind o crestere de 143% comparativ cu aceeasi interval din 2006. Cresterea vanzarilor are loc concomitent cu extinderea retelei de dealeri in Iasi, Sibiu si Pitesti.

Principalele modele care au contribuit la cresterea lunii noiembrie au fost Mazda3 (cu 60 de unitati) si Mazda BT-50 (cu 33 de unitati). Acestea sunt urmate de SUV-ul CX-7, care a totalizat vanzari de 22 de unitati in noiembrie. Cererea surclaseaza cu mult numarul de vehicule disponibile, timpul de asteptare pentru acest model fiind in prezent de aproximativ trei luni.

Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, este optimist in privinta atingerii obiectivului de 1001 unitati pana la finele anului in curs: "In prezent, cel mai mare numar de comenzi se inregistreaza pentru noua Mazda2. Acest lucru ne ofera perspective de vanzari foarte bune pentru decembrie."

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru