Mazda îşi provoacă fanii: un lanţ de 600 de roadstere MX-5

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.09.2010
Fanii Mazda vor da naştere unui lanţ de 600 de exemplare MX-5, în data de 18 septembrie, la Essen. Participanţi din 16 ţări şi-au anunţat prezenţa.

Fanii Mazda din întreaga lume sunt invitaţi în data de 18 septembrie la Essen, acolo unde va lua naştere cel mai mare lanţ de modele MX-5 din istorie, un bun prilej pentru stabilirea unui nou record mondial.

În total, 600 de posesori ai roadsterului japonez, ajuns deja la a treia generaţie, îşi vor înşira maşinile personale într-un lanţ ce va măsura 3.2 kilometri. Organizatorii sunt de părere că numărul participanţilor confirmat până în prezent îi va ajuta să depăşească cu mult recordul anterior, de 249 de vehicule, stabilit în Noua Zeelandă.

Potrivit informaţiilor oferite de organizatori, locurile rămase disponibile la eveniment sunt limitate, pasionaţi din 16 ţări anunţându-şi deja prezenţa. Cei care vor însă cu orice preţ să se afle între cele 600 de maşini programate să intre pe pistă, vor putea cumpără un loc, veniturile obţinute urmând să fie folosite în scop caritabil.

via | focus

Comentarii (1)

  • Super
    O stire super, merci , insa speram sa fie si o pagina a organizatorului sau ceva asemanator.

    Oricum, pentru cei care inteleg germana aici gasiti mai multe informatii:
    http://www.motorsport-total.com/auto/news/2010/09/Weltrekord_wackelt_Bereits_rund_600_Mazda_MX-5_gemeldet_10090808.html

    Plus aici se poate cumpara ultimele doua locuri (pilot si co-pilot), mai sunt vreo 5 zile:
    http://cgi.ebay.de/Teilnahme-MX-5-Weltrekord-Korso-/200517073968?pt=Saisonales_Feste&hash=item2eafbfbc30

    Pe moment pretul e de EUR 40.49 care e mai nimic daca tinem cont de ceeace se ofera. Pacat ca evenimentul are loc saptamana viitoare, programul e deja fixat si nu se poate modifica :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru