Mazda MX-5 GT - surpriza japonezilor pentru Festivalul de la Goodwood

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.06.2012
Mazda va expune la Festivalul de la Goodwood conceptul MX-5 GT, echipat cu un motor de 2.0 litri şi 205 cai putere.

Esential

205 cai putere va oferi noul Mazda MX-5 GT.

Weekendul viitor debutează unul dintre cele mai populare evenimente auto ale verii: Festivalul de la Goodwood. Toţi marii constructori s-au înghesuit să ia parte la eveniment şi au pregătit surprize, iar Mazda nu putea face excepţie.

Japonezii vor propune publicului o versiune concept MX-5 GT. bazată pe actuala generaţie a roadsterului. Inspirată de MX-5 GT Racer, surpriza niponilor promite performanţe excelente. Puterea este furnizată de un motor aspirat de 2.0 litri, capabil să dezvolte 205 cai putere, toţi canalizaţi punţii spate cu ajutorul unei transmisii manuale cu şase rapoarte.

Pe lângă cei 205 cai putere, MX-5 GT Concept va beneficia şi de o suspensie nouă, care va permite optarea între mai multe moduri de rulare pe circuit. Nu lipsesc nici extensiile din fibră de carbon pentru spoilerele faţă şi spate, un eleron de mari dimensiuni montat pe uşa portbagajului şi o evacuare nouă, centrală, care îmbunătăţeşte totodată fluxul de aer şi sunetul generat de motorul cu patru cilindri.

La interior, MX-5 GT primeşte scaune Recaro extrem de uşoare şi multe inserţii din fibră de carbon.

Pentru a atrage atenţia publicului, noua versiune concept nu se va rezuma doar la a poza în decorul tradiţional de la Goodwood. Roadsterul va alerga şi în celebra cursă pentru a dovedi publicului calităţile sale.

via l autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru