Mazda socheaza din nou: Kazamai

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.07.2008
Constructorul japonez va dezvalui la Salonul Auto de la Moscova un nou concept futurist botezat Kazamai.

Mazda a uimit publicul din intreaga lume cu conceptele sale, dezvaluite in cadrul marilor saloane auto din 2007 si 2008. Japonezii nu se opresc insa aici si tintesc se pare cea mai mare piata auto din Europa, proaspat incoronata Rusie.

Salonul de la Moscova va gazdui dezvaluirea unui nou membru Mazda, botezat Kazamai, care se va alatura familiei conceptelor futuriste compusa din Nagare, Ryuga, Hakaze, Taiki si Furai.

Tema abordata de crossover-ul Kazamai va fi "rascruce de vanturi" si va promova o serie de linii fluide, regasite la nivelul portierelor si a panourilor laterale, similare celor de pe Nagare. Mazda sustine ca designul lui Kazamai va miza pe un suport emotional din partea publicului. Formele stranii vor reusi cu siguranta sa atraga un numar mare de privitori la standul Mazda de la Moscova.

Designul exterior este completat de grila in cinci puncte, bosajele foarte mari care "inghit" jantele de 22 de inch si linia foarte curbata a acoperisului.

Tehnologia cu care se poate lauda Kazamai include printre altele un propulsor cu cea mai nou tehnologie de injectie directa si o transmisie integrala noua cu dublu ambreiaj pentru a reduce consumul.

Caroseria foarte usoara va fi confectionata doar din fibra de carbon sau aluminiu.

Japonezii au fost destul de zgarciti cu informatiile oficiale, detalii despre Kazamai urmand sa fie dezvaluite in apropierea lansarii, care este programata pe 26 august.

via | MotorAuthority

Comentarii (9)

  • Blaa...
    ugly shit
    parca-i un pekinez turbat din fata
    0 0
  • Un Priceput
    Cross-over?
    Un cross-over, cu garda la sol asa de mica? Poate pentru a trece (cross) doar o intersectie. Nu pare sa fie pregatit pentru a urca nici o bordura. In rest liniile sunt in spiritul dinamic si ascutit din ultima vreme al designerilor Mazda.
    0 0
  • cool
    Salonul de la Moscova e locul ideal sa se holbeze la ea toti retardatii, 100% va avea succesul pe care-l merita. Cred ca designer a fost echipa de "manga" a marcii. Si abia astept comentariile nippon-loverilor!
    0 0
  • Daca ar ramane asa pentru strada ar fi intradevar o masina futurista.E super tare.
    0 0
  • lord of the rings
    prea de tot..
    aaa... seamana cu un adidas din lateral. nu as conduce asa ceva si in niciun caz nu as sta in spate!!!!
    0 0
  • alt priceput
    Priceputu-le:)) ce borduri vrei tu sa urci ma cu garda aia?:)) aia e garda de sol normala nu e deloc mai joasa decat o bordura, cat despre masina e totusi un concept asa ca...modelul de serie va iesi diferit
    0 0
  • pfai
    astra esti un prost...crezi ca trebuie sa fi nippon lover ca sa-ti placa...mentalitate de roman cu trabant in garaj....chestia e urmatoarea designul este mult prea usual ca fiind original...peste tot vedem design-uri futuriste care uneori isi fura liniile intre ele...aici este de apreciat...designul diferit, ca la orice alt concept. Sa nu le mai punem pe toate intr-o oala!
    0 0
  • andrei
    mazda
    e mazda .. e faina..cool si ce mai vrei u. as conduce la orice ora si ori unde asa ceva, kiar si in romania;)
    spatele seamana totusi prea mult cu Nagare , dar tot imi place
    Vreu si eu macar noua mazda 6:)
    0 0
  • Cosmin
    Of Doamne
    Aici vad ca vorbesc numai terminatii de impatimiti de masini frantuzesti.....bleah
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru