Mazda3 s-a vandut in 2 milioane de exemplare

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.11.2008
In cei cinci ani de existenta modelul Mazda3 s-a vandut in doua milioane de unitati in 101 tari.

In aceste vremuri grele Mazda are si motive de bucurie. Dupa ce a dezvaluit noua generatie a modelului Mazda3 sedan in cadrul Salonului de la Los Angeles si s-a bucurat de o primire buna din partea publicului, constructorul japonez mai bifeaza un succes, de aceasta data unul statistic.

Aceeasi Mazda3 marcheaza un moment istoric pentru niponi: producerea unui numar de doua milioane de exemplare. Modelul compact a devenit astfel un succes rasunator in cei doar cinci ani si patru luni de existenta.

Mazda a inceput productia modelului pe 3 iunie 2003 la uzina Hofu din districtul Yamaguchi, situat in vestul Japoniei. Disponibil in variantele cu patru si cu cinci usi (hatchback), Mazda3 s-a vandut, de la lansare si pana in prezent, in peste 101 tari.

via | CarScoop  

Taguri: Mazda, Mazda3

Comentarii (1)

  • mam saturat
    or fi 2 or fi 3 ?
    pai cum e bai mirica? te contrazici singur in 3 randuri?
    si pentru informatii dastea clare tre sa verificam 5 site-uri ca sa fim siguri ce vrei sa zici?
    mai lasatine mai cu stirile astea de toata jena, pe care nici macar nu sunteti in stare sa le traduceti corect de pe nu stiu unde
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru