McLaren MP4-12C a atras deja 1600 de potentiali clienti

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.03.2010
Supercarul britanic a generat reactii pozitive si a atras deja 1600 de oameni care si-au exprimat intentia de a achizitiona un exemplar MP4-12C.

Noul supercar McLaren MP4-12C a starnit un val de reactii pozitive inca de la debutul primelor imagini oficiale, in toamna anului trecut, luna septembrie. Rezultatele nu au intarziat sa apara, McLaren inregistrand deja 1600 de intentii de cumparare pentru noul model sportiv.

Cu toate acestea, constructorul britanic a anuntat ca nu va produce decat 1000 de unitati atunci cand supercarul va intra in procesul de fabricatie, adica peste aproximativ un an. Asta inseamna ca 600 de oameni vor fi nevoiti sa mai astepte o perioada indelungata pana isi vor vedea in garaj propriul exemplar MP4-12C.

De productia supercarului se va ocupa noul amplasament McLaren, care a costat aproximativ 60 de milioane de dolari. Unitatile vor fi apoi distribuite cu ajutorul unei retele de 35 de dealeri, repartizati in 19 tari, ce urmeaza a fi anuntate in viitorul apropiat.

Pretul pentru noul McLaren MP4-12C este asteptat sa se pozitioneze intre 190.000 si 270.000 de dolari.

via | egmcartech

Comentarii (2)

  • mica publicitate
    potential proprietar de McLaren MP4-12C, cumpar voucher, ofer pe langa pretul zilei si o tura pana in capul strazii si inapoi.
    7 2
  • Cam ieftin
    pentru clasa in care se vrea pozitionat.

    Pacat ca n-am voucher de rabla ;)

    http://www.fairwarning.org/2010/03/old-trucks-leave-fiery-legacy-smoldering-anger/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru