McLaren MP4-12C High Sport - ediție limitată la doar 5 exemplare

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 04.03.2012
McLaren a contactat agenția Tomirri Photography pentru a produce fotografiile pentru modelul MP4-12C High Sport, o serie limitată de doar cinci exemplare.

Primele informații despre o ediție specială a supercarului McLaren MP4-12C au apărut în luna ianuarie. Acest proiect special al diviziei McLaren Special Operations a apărut acum sub forma unei galerii de fotografii oficiale produse de Tomirri Photography. Modelul se numește McLaren MP4-12C High Sport și a fost produs în doar cinci exemplare. 

Principalele diferențe față de versiunea normală a lui McLaren MP4-12C se regăsesc în special la partea aerodinamică. Versiunea High Sport folosește elemente aerodinamice ce au fost produse pentru modelul de curse McLaren MP4-12C GT3. Astfel, observăm spoilere față și spate cu un design nou, prize de aer mai mari, un difuzor modificat și un eleron diferit. Jantele folosite au un design unic. Pentru a separa și mai mult această ediție specială de modelul de serie, McLaren a mărit puterea motorului V8 twin-turbo de 3.8 litri cu 75 CP ajungând acum la 675 CP. Se pare că toate cele cinci exemplare au fost deja vândute, însă nu există detalii oficiale despre prețul acestui model. 

Via | autoblog.com

Comentarii (5)

  • SaabCuantic
    daca apucau sa scoata cei de la Saab modelul Phoenix numai vindeau astia nimic... oricum mie imi plac cainii bej cu urechile mari inca de pe vremea cand reparam daf-uri in 67´ cu unchiul Nae la garajul lui numit "Saab AG Nae si Asociatii"... ce vremuri, acel aer de primavara care prevestea noile modele Saab... oricum, Saab va revenii, probabil cu modelul Phoenix despre care vorbeam mai devreme.
    6 10
  • Porcusorul
    HS
    In primul rand se scrie "va reveni" , analfabetule. in al doilea rand e un articol despre McLaren, ce legatura are Saab aici? HSul a aparut acum cateva luni intr-un videoclip pe youtube intr-o reprezentanta din SUA sau Dubai. Intrebarea este de ce a fost tinut in secret pana acum?
    2 4
  • @SaabCuantic
    am ras cu lacrimi
    :)) cainii bej cu urechile mari :))
    6 2
  • @porcusorul
    acel text era unul ironic dar tu esti prea prea prea prea porcusor ca sa te prinzi.... esti cel mai ... din curtea scolii. Felicitari
    7 2
  • acidutzza
    mai lasa-ti-l in muschii padurii pe saabcuantic
    iar se autosesizeaza si iar scrie toata istoria saab pe automarket.ro!!! chiar m-am saturat de ineptiile sale si chiar va rog cu mare respect sa nu-l mai provocati!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru