Mel Gibson şi-a distrus propriul Maserati Quattroporte

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.08.2010
Celebrul actor american a pierdut controlul propriului Maserati şi a sfârşit pe marginea drumului. Gibson a declarat că nu înţelege cum a derapat maşina.

Seria vedetelor care ajung în şanţ cu supercarurile lor îi urează bun venit şi celebrului actor american Mel Gibson, recent implicat într-un accident minor. Eroul peliculei Braveheart conducea propriul Maserati Quattroporte pe o şosea din Malibu, când a pierdut controlul maşinii şi a ieşit în decor. Actorul nu a fost rănit în urma accidentului, însă maşina avut nevoie de o platformă pentru a fi ridicată de la faţa locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al actorului, Gibson a intrat în derapaj şi nu a mai putut controla maşina. Actorul susţine însă că nu reuşeşte să îşi explice cum a pierdut aderenţa. Poliţia a stabilit că şoferul nu consumase alcool şi nu are motive pentru a fi pus sub acuzare.

via | autoevolution

Comentarii (2)

  • rolanda
    mel gibson
    bine ca nu a patit nimic mel, masina se repara sau se inlocuieste cu alta; sper sa scape cu bine si din scandalul in care l-a implicat rusoaica vanatoare de averi; mel este un om puternic si va trece cu bine peste toate; despre actorii sau prietenii care l-au parasit la greu si au crezut toate prostiile scrise in presa, nu pot spune decat ca au caracter slab si nu au coloana vertebrala
    2 0
  • @rolanda
    si eu il apreciez f mult , este un regizor talentat si un actor si mai bun.Pacat ca e betiv.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru