Membrii Club Alfa Romeo România se întrunesc pe 23 septembrie la Poiana Braşov

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.09.2011
A şasea ediţie a evenimentului Alfa Fest va avea loc în perioada 23-25 septembrie la Poiana Braşov. Sunt aşteptaţi toţi posesorii de Alfa Romeo din România.

Membrii clubului Alfa Romeo România se vor întruni la Poiana Braşov în perioada 23-25 septembrie 2011. Vorbim de cea de-a şasea ediţie a evenimentului anual Alfa Fest, organizat de Asociaţia Alfa Club România. Evenimentul va dura trei zile în care vor fi implicate sesiuni de drive test, şedinţe foto cu cele mai frumoase maşini prezente la eveniment, dar şi prezentarea maşinilor în Piaţa Sfatului.

Membrii clubului se vor întrece cu kart-urile pe circuitul de la Ghimbav, iar aceştia vor urmări filme despre istoria Alfa Romeo la hotelul Caraiman. Pasionaţii de Alfa Romeo din România au organizat o serie de întâlniri la nivel naţional, dintre care şi un ”atac” pe Transfăgărăşan în ciuda faptului că acesta era închis.

Via | AlfaClub

Comentarii (8)

  • schumi
    AlfaFest 2011..
    Voi fi acolo :-).
    6 1
  • Alfa Fest Open Air - Piata Sfatului
    Oricine doreste sa ne cunoasca, ne poate vizita in Brasov, in Piata Sfatului, in interval orar 14-19, sambata 24 septembrie.
    9 0
  • cu 2 modele pe piata e logic ca ajungi sa urmaresti filme despre istoria marcii!
    8 19
  • ...ce-i drept, e o scuza sa te mai intalnesti cu baietii, nu e un lucru rau. prin cocalareala ma refer la steagul acela pus pe mijlocul drumului si tras in poza, de parca ar fi vreun dumnezeu
    2 14
  • @luci
    "prin cocalareala ma refer la steagul acela pus pe mijlocul drumului si tras in poza, de parca ar fi vreun dumnezeu" Poti te rog sa explici sensul afirmatiei citate? "Cocalareala" este un termen potrivit periferiei sociale si nu reusesc sa gasesc asocierea lui cu actiunile Alfa Club sau cu oamenii care participa la acestea.
    6 0
  • @was
    da 2 modele,dar bune ..
    4 2
  • @was
    da,2 modele,dar bune ..
    3 2
  • cu siguranta! nu-i nimic le asteptam pe celalate peste 3-4 ani :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru