Mercedes a dezvăluit cel mai puternic C63 AMG din istorie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.07.2010
Mercedes C63 AMG DR520 este o ediţie specială, prezentată de germani la Goodwood. Judecând după cei 520 de cai ascunşi sub capotă, versiunea de performanţă este cea mai puternică din istoria modelului C-Klasse.

Esential

520 de cai putere dezvoltă cel mai puternic C63 AMG din istorie.
4.1 secunde îi sunt necesare lui C63 AMG DR250 pentru a atinge 100 de km/h.

Mercedes nu putea veni la Festivalul de la Goodwood fără o surpriză pentru fanii săi amatori de cai putere. Constructorul din Stuttgart a adus cu sine o ediţie specială a modelului C-Klasse AMG, botezată C63 DR520.

După cum o spune şi numele, sub capotă se regăsesc 520 de cai putere şi 650 de Nm, storşi din acelaşi motor care echipează versiunea standard de performanţă. Ediţia specială este prima creaţie a diviziei MB World Specialist Products, pentru modificarea sa fiind folosite şi o serie de componente semnate de Brabus, casa de tuning dedicată Mercedes.

Noul C63 DR520 va putea fi comandat în varianta sedan şi Estate doar în Marea Britanie, însă lista de aşteptare nu va fi una foarte lungă, constructorul german intenţionând să producă doar 20 de unităţi pentru a asigura exclusivitate.

Disponibil doar în culorile mate alb şi negru, cel mai puternic C63 AMG poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 4.1 secunde (4.2 secunde pentru varianta break), ceea ce înseamnă un timp mai bun cu 0.4 secunde decât cel al versiunii standard.

via | Mercedes

Comentarii (4)

  • curios..
    dac cel ,,normal '' avea o tinuta de drum catastrofal cand era impins la limita , asta cum o sa fie?
    6 15
  • @RTI
    dezastru:))))))))))))))))))))))))))))
    10 12
  • PARAZYTU19
    super......
    mercedes-benz nu si-a propus sa intreaca monoposturile de F1 pe viraje cu aceasta masina........in schimb au creat o masina must-have a tuturor impatimitilor profesionisti cu bani.....sex pervers pe roti!
    aia este.....
    o distractie si nimic mai mult...... :-> :D
    11 6
  • Super tare
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru