Mercedes a oprit productia lui CLK Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.06.2009
Productia lui Mercedes-Benz CLK Cabrio a fost oprita, iar odata cu aceasta a venit si declararea insolventei din partea carosierului Karmann. CLK Cabrio era ultimul model pe care il mai produceau germanii de la Karmann.

Carosierul Karmann a oprit productia lui Mercedes-Benz CLK Cabrio. Germanii au reusit sa creeze un stoc de unitati care ar trebui sa fie suficient pana la lansarea noului Mercedes E-Klasse Cabrio. Din pacate pentru carosierul din Osnabruck, Mercedes CLK Cabrio era ultimul model pe care il mai fabricau. Versiunea cabrio a lui Mercedes CLK va fi disponibila pana in prima parte a anului viitor.

Karmann va declara insolventa luni, deoarece nu mai produce unitati si nu isi mai poate plati datoriile catre furnizori. Singura sansa de supravietuire a companiei Karmann este de a semna un parteneriat cu germanii de la EWE, un furnizor important de energie electrica. Impreuna, cele doua companii vor explora integrarea vehiculelor electrice in reteaua de energie electrica din Germania.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru