Mercedes-Benz aduce la Geneva CL 500 4MATIC

De Mihai Tudosa
Publicat Marti, 26.02.2008
Germanii de la Mercedes vor prezenta pe 4 martie coupe-ul sportiv CL 500, cu tractiune integrala 4MATIC in serie.

Esential

5.4 secunde este timpul acceleratiei lui CL 500 4MATIC de la 0 la 100 km/h.

Mercedes-Benz va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva cel mai nou sistem de tractiune integrala permanenta sub sasiul coupe-ului CL 500. Germanii ies la rampa cu un model destinat in special clientilor care locuiesc in zone inzapezite precum Tarile Scandinave, Rusia, Canada sau Statele Unite.

Noul CL 500 va fi disponibil pentru cumparare incepand cu vara acestui an. In dotarea standard gasim echipamentele de siguranta Intelligent Light System si sistemul de protectie PRE-SAFE. Producatorii promit un comportament mai sportiv al CL-ului, acesta venind la Geneva dotat cu un V8 ce dezvolta 388 de cai si cu un consum mixt de 12,1 litri / 100 km, cifra care este identica cu varianta tractiunii pe spate.

Performantele lui CL 500 4MATIC se asteapta a fi surprinzatoare: accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 5.4 secunde, acul vitezometrului oprindu-se la cei 250 km/h limitati electronic.

Via | Carscoop

Taguri: CL, Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru