Mercedes-Benz anunta vanzari record in China

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.08.2009
In ciuda crizei economice modiale, Mercedes-Benz a vandut anul acesta in China cu 40% mai mult decat in anul 2008. Odata cu introducerea noului E-Klasse, germanii spera ca vanzarile lor pe piata asiatica sa creasca si mai mult.

Mercedes-Benz a anuntat cifrele sale de piata inregistrate in China, in prima jumatate a acestui an. Conform acestor date, germanii au vandut cu 40% mai mult fata de anul trecut, clientii din statul asiatic achizitionand 28.200 de unitati. Mercedes E-Klasse abia a fost introdus pe piata auto din Asia, exista deja un numar de 6000 de unitati comandate.

Germanii sunt increzatori si se asteapta ca modelul S400 hibrid sa se vanda intr-un numar mare de exemplare. “Daimler are planuri si mai mari pentru piata asiatica. Asteaptam ca vanzarile sa creasca si mai mult in urmatoarele luni, deoarece modelul E-Klasse abia a fost introdus pe piata auto din China”, a declarat Ulrich Walker, director executiv Daimler pentru regiunea Asia de Nord-Est.

via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Robert
    Smart va colabora cu Renault
    Presa germana a anuntat ca Daimler AG a ajuns la un acord cu Renault privind cooperarea in sectorul automobilelor mici . In prima faza acest acord vizeaza cooperarea dintre divizia Smart si Renault nefiind exclus ca in viitor si clasele A si B de la Mercedes sa fie bazate pe platforme Renault . Noua generatie Smart Fortwo se va baza pe o platforma scurtata a lui Twingo, urmand a reaparea varianta cu 4 usi Smart Forfour care va utiliza platforma lui Clio . Prima generatie de Smart Forfour a fost produsa intre 2004-2006 si a utilizat platforma lui Mitsubishi Colt . Un alt avantaj al cooperararii dintre Smart si Renault este locatia uzinei Smart care se afla in Franta , in orasul Hambach, problemele de logistica fiind din start excluse .
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru