Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Mercedes-Benz S-Klasse Coupe Concept ar putea debuta la Frankfurt

Publicat Luni, 02.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 2
Mercedes-Benz S-Klasse Coupe Concept ar putea debuta la Frankfurt - Poza 1
Mercedes-Benz ar putea să prezinte la Frankfurt o versiune concept a Coupe-ului bazat pe platforma lui S-Klasse. Prezenţa exponatului nu a fost confirmată încă de oficialii mărcii germane.

Mercedes-Benz pregăteşte o versiune coupe a noului S-Klasse. Denumirea internă a noului model, prefaţat de conceptul aşteptat la Frankfurt este CL 217, semn că Mercedes-Benz ar putea folosi din nou denumirea de CL, cu toate că plănuia să folosească denumirea de bază a modelului şi termenul Coupe pentru viitoarele sale modele.

Versiunea de producţie a coupe-ului bazat pe noua platformă S-Klasse este aşteptată să debuteze la Salonul Auto de la Detroit. Listele de comenzi pentru acest model s-ar deschide abia în martie 2014. La fel ca şi până acum, gama de motorizări va fi preluată de la S-Klasse, singurele versiuni al căror debut va fi incert fiind cele hibride.

Urmareste Automarket
Alături de conceptul despre care am vorbit mai sus, Mercedes-Benz va expune versiunea cu nouă trepte a lui E-Klasse, noul S63 AMG, S500 Plug-in Hybrid, noul GLA în versiunea de serie şi un SLS AMG GT3, folosit în cursa de 24 de ore de la Nurburgring.
Cu excepţia SLS-ului de competiţie, toate exponatele de mai sus reprezintă premiere mondiale.

Via Mercedes-BenzPassion | WCF


Comentarii (2)

  • niciodata nu mi s-a parut potrivit un coupe pt. clasa asta...cat despre 7 si a8 cred ca nu vor aborda niciodata aceasta varianta.am mai observat devalorizarea la revanzare a acestui model ,il cumpara cu 100si de mii de euro si-l vinde sub 30000 la nici 5 ani.
    6 3
  • Adrian
    @H&M
    In ceea ce priveste devalorizarea ai dreptate. Aproape ca nu merita sa il mai vinzi daca il cumperi de nou. CL-urile care sunt tot S-uri si AMG-urile se vand in jurul sumei de 40 -50 de mii modele noi. Dar asta e...piata dicteaza ce si cum.
    Sunt multi care vor sa conduca un S class dar nu le trebuie 4 usi si nu vor sta niciodata in spate. Deci nu au nevoie de limuzina. Asa ca Mercedes s-a gandit sa le ofere posibilitatea sa conduca un S scurt. (coupe si posibil si cabrio in viitor).
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru