Mercedes SLS AMG GT3 va fi distribuit începând cu luna februarie 2011

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 15.08.2010
Mercedes-Benz a deschis oficial lista pentru SLS AMG GT3. Acesta va avea un preț de 397.735 de euro cu tot cu TVA, iar livrările vor fi făcute începând cu luna februarie 2011.

Aşa cum vă anunţam în luna martie, Mercedes s-a pregătit să debuteze în competiţiile de GT3 cu o versiune modificată a supercarului SLS AMG. Zilele acestea oficialii constructorului german au deschis oficial lista de comenzi pentru SLS AMG GT3. Preţul anunţat de Mercedes este de 397.735 de euro cu tot cu TVA, iar exemplarele vor fi livrate începând cu luna ferbruarie 2011.

Versiunea de competiţie a supercarului constructorului din Stuttgart ascunde sub capotă acelaşi propulsor V8 de 6.3 litri capabil să dezvolte aproximativ 571 de cai putere. Valoarea finală a puterii pe care SLS AMG GT3 o va produce va fi stabilită de FIA în funcţie de competiţia în care va concura. În plus faţă de versiune de serie, modelul german dispune de un kit de caroserie mult mai agresiv şi aerodinamic format din spoilere noi şi dintr-o capotă cu fante pentru aerisire. Pachetul exterior este compeltat de un deflector de aer, un eleron poziţionat pe portbagaj şi un set de jante din aliaj uşor.

Ţinând cont că vorbim de o versiune pentru competiţii, Mercedes SLS AMG GT3 cântăreşte mai puţin decât varianta de serie, datorită eliminării elementelor de confort şi utilizării materialelor cu o masă redusă. La interior, supercarul german a primit un roll-cage şi un sistem pentru stingerea incendiilor.

Via | Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru