Mercedes C63 AMG a primit un kit de tuning de la Wimmer

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.09.2010
Inginerii de la Wimmer RS au pregătit un Mercedes-Benz C63 AMG pentru competiţia anuală de accelerare şi frânare din Papenburg. Modelul dezvoltă 540 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.

Tunerii de la Wimmer RS au realizat un pachet de modificări pentru Mercedes-Benz C63 AMG. Modelul din Stuttgart a primit 63 CP în plus şi o nouă suspensie realizată de KW. Dat fiind faptul că Dunlop face parte din numele kit-ului de tuning, modelul este echipat cu anvelope Dunlop Sportmaxx GT, puntea faţă fiind echipată cu anvelope de 235/35/19, în timp ce puntea spate beneficiază de anvelope 265/35/19. Versiunea Wimmer RS a lui Mercedes C63 AMG dezvoltă 540 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.

Versiunea modificată a lui C63 AMG poate să accelereze de la 0 la 200 km/h în 12.6 secunde, iar viteza maximă rămâne limitată la 308 km/h. Modificările operate sub capotă nu sunt multe, modelul primit o unitate ECU modificată, un sistem de evacuare mai performant, un filtru de aer sport K&N şi tuburi de admisie imbunătăţite. Din motive de siguranţă, cei de la Wimmer au decis să păstreze limitarea electronică a vitezei maxime la plafonul de 308 km/h.

Modelul din imagini va concura la un eveniment de măsurare a performanţelor care are loc în fiecare an în Papenburg.

Nemţii testează accelerarea de la 0 la 300 km/h şi frânarea până la oprire. Scopul competitorilor este de a accelera cât mai repede până la 300 km/h şi apoi să frâneze cât mai rapid. Întreaga competiţie este destinată îmbunătătirii performanţelor vehiculelor de stradă realizate de tuneri.

Via | ZerCustoms

Comentarii (1)

  • Killer
    He he, Audi RS4 Killer !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru