Mercedes E-Klasse, revizuit uşor cu echipări mai generoase

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.02.2012
Mercedes a decis să umble la actuala generaţie E-Klasse. Nemţii nu s-au atins de aspectul exterior şi nici de gama de motorizări, preferând să îmbogăţească doar nivelurile de echipare.

Prezent pe piaţă de trei ani, Mercedes E-Klasse primeşte un set de revizuiri menite să sporească atractivitatea modelului în rândul publicului din segmentul premium. Modificările propuse de germani nu vizează aspectul exterior şi nici gama de motorizări, atenţia lor fiind canalizată doar asupra nivelului de echipare pentru cele trei versiuni de bază: Executive, Elegance şi Avantgarde.

Entry-level-ul Executive devine astfel ceva mai generos, oferind clienţilor în standard lumini bi-xenon ILS, LED-uri diurne şi jante de 17 inch din aliaj. La interior, clienţii se vor bucura în plus şi de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele şi de conexiunea Bluetooth pentru telefonul mobil.

În cazul versiunii de top Avantgarde, E-Klasse vine cu pachetul exterior sportiv AMG încă din standard. Acesta include jante de 18 inch cu cinci spiţe, un bodykit sportiv, discuri de frână mai mari şi etriere cu logo-ul Mercedes.

Printre dotările standard oferite pe toate cele trei versiuni odată cu revizuirea pe 2012, E-Klasse primeşte funcţia Command Online, volanul standard este înlocuit cu unul în trei spiţe, împrumutat de la CLS, iar evacuările devin trapezoidale, indiferent de motorizare.

Dacă pe Avantgarde kitul exterior AMG este oferit standard, pe Elegance şi Executive este în lista de opţionale.

Pe lângă modificările estetice el mai vine însă aici şi cu volan sportiv, jante de 18 şi 19 inch, scaune sport îmbrăcate în piele şi pedalier din aluminiu.

Comentarii (4)

  • generos pe naiba.......la cat te scobeste un merc...cu cine..generos ? cu becali, cu cine?...si auzi acolo Entry-level-ul Executive ?!
    13 10
  • Pentru ian
    Prietene astea-s masini pentru cei care muncesc, nu pentru cei care stau pe forum-uri!
    22 4
  • @Dan Sunt si pt. cei care stau pe forum....nu uita ca multi care se uita
    ca sunt multi copii de bani gata care abea asteapta sa vada ce a aparut nou sa le ceara parintilor. Asa ca nu generaliza !!
    12 4
  • dane tu stai pe forumuri sau muncesti?ca tot ai adus vorba....
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru