Mercedes GL-Klasse a primit tratamentul Kicherer

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.03.2011
Germanii de la Kicherer au creat un pachet de tuning pentru Mercedes GL 420 CDI. Mulţumită acestuia, SUV-ul german produce 375 de cai şi dezvoltă 900 Nm.

Casa de tuning germană Kicherer a pregătit pentru fanii SUV-urilor o mare surpriză. Aceştia au creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Mercedes GL 420 CDI, pe care l-au botezat GL 42 Sport Black. Mulţumită modificărilor operate de tuneri, SUV-ul german se bucură de mai multă agresivitate şi sportivitate.

Sub capota modelului german regăsim propulsorul V8 de 4.2 litri care în mod normal produce 302 cai putere şi dezvoltă 700 Nm. Datorită programului de modificări oferit de Kicherer, Mercedes GL oferă acum 375 de cai şi produce un cuplu motor de 900 Nm. Surplusul de putere vine mulţumită kit-ului Kicherer PowerConverter şi a noului sistem de evacuare cu patru ţevi de eşapament.

Mai mult decât atât, suspensia Airmatic a fost şi ea îmbunătăţită. La exterior, SUV-ul din Stuttgart a primit o vopsea negru mat, grila a fost "pictată" în aceeaşi culoarea cu caroseria, iar tuneii au optat pentru jante Vogue din aliaj uşor de 22 de inch.

La interior, Kicherer a înlocuit volanul de serie cu unul sport.

Via | WCF

Comentarii (4)

  • Koleos il "face" pe asta in orice situatie!
    5 5
  • Gl klasse
    O masina adevarata
    4 1
  • scdc
    de ce nau facut la un gl facelift???
    4 2
  • "nau" avut bani!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru