Mercedes liciteaza primul exemplar concurent in DTM

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.02.2008
Mercedes va scoate la licitatie, pentru prima oara in istoria sa, un exemplar care a concurat anul trecut in DTM.

Esential

300.000 de euro este pretul de pornire fixat de Mercedes pentru exemplarul DTM.

Mercedes va scoate la licitatie, pentru prima data in istoria, sa un exemplar care a concurat in DTM, campionatul german al turismelor. Este vorba despre deja celebrul Mercedes C-Klasse AMG Laureus, la volanul caruia, Gary Paffet a castigat anul trecut cursa de la Oschersleben.

Mercedes a fixat deja o suma de pornire de 300.000 de euro, care va creste cu siguranta pana in data de 4 aprilie, ultima zi in care pasionatii pot licita pentru exemplarul de colectie.Pentru a stimula si mai mult cumparatorii, Mercedes a obtinut pe capota modelului scos la licitatie si semnaturile unor celebritati cum sunt Boris Becker, Franziska van Almsick si Niki Lauda.

Licitatia va fi organizata de Christie's, suma totala pentru care se va vinde exemplarul german urmand sa fie donata fundatiei Laureus Sport for Good, care se ocupa in prezent de proiecte speciale pentru copii si tineri

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru