Mercedes prezinta patru GLK modificate la Las Vegas

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.09.2008
Mercedes a intiat un concurs intre patru tuneri, castigatorul urmand sa fie decis de publicul de la SEMA Show din Las Vegas.

Patru Mercedes-Benz GLK au fost modificate de patru tuneri intr-o miscare de marketing a companiei din Stuttgart. Modelul preferat va fi ales de catre publicul SEMA Show din las Vegas prin vot online sau direct de pe telefonul mobil, .

Intre modelele modificate va fi expus si un GLK standard.

Daca Brabus si RennTech au mizat pe o varianta clasica a tuning-ului, oferind un kit de caroserie si jante, Legendary Motor Cars si Boulevard Customs au ales varianta radicala.

Astfel, Legendary Motor Cars au prezentat un vehicul complet diferit de GLK-ul standard, cu un look intentionat sa atace off-road-ul, pe cand Boulevard Customs au creat un kit de caroserie umflat, o noua masca fata si un set de jante de 22 inch.

RennTech a echipat al sau Rally Racer GLK cu un motor hibrid, inspirat de vehiculele de raliu din clasa nelimitata care concureaza la Pikes Peak.

Brabus a creat un interior unic pentru Widestar, pe langa imbunatatirile estetice efectuate asupra GLK-ului de la care au pornit.

Castigatorul concursului va fi anuntat pe 2 Decembrie.

Via | World Car Fans

Comentarii (3)

  • parca sunt manga
    .....
    0 0
  • Freaky
    macar nu e ca q5 , care zici ca tras prin copiator xerox si redus la zoom fata de q7. E mai ciudat si mai intersant asta, si plus de asta are elemente comnue cu gl si g, care sunt maestrii in off road.
    0 0
  • nelutzu
    pt alx
    la audi toate is facute parca la copiator cu zoom
    A8 un A6 un pic mai mare A6 un A4 un pic mai mare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru