Mercedes prezintă versiunea limitată GL Grand Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.05.2011
Mercedes GL va primi versiunea Grand Edition, care vine cu o serie de elemente de individualizare noi şi o echipare mult mai bogată. Ediţia va fi disponibilă doar în Europa.

Mercedes introduce pe piaţa europeană o ediţie specială a modelului GL, botezată Grand Edition. Versiunea limitată se va individualiza cu ajutorul unor jante de 20 de inch cu finisaj gri metalizat, încălţate cu pneuri de 275/50. Nu vor lipsi nici blocurile optice pe fundal negru, evacuările cromate, o grilă revizuită şi lumini LED diurne incluse în spoilerul faţă.

La interior, clienţii vor primi o tapiţerie de piele bi-coloră, în nuanţele negru-crem sau negru-maro, inserţii de lemn pe feţele uşilor, geamuri fumurii, iluminare ambientală de tip LED, scaune posterioare confort, covoraşe personalizate, pedale sportive şi inserţii din aluminiu la nivelul pragurilor.

Versiunea specială Grand Edition va fi oferită împreună cu motorizarea diesel GL350 CDI BlueEfficiency precum şi alături de unităţile pe benzină GL350 BlueTec de 211 cai, GL450 de 340 de cai şi GL500 de 388 de cai putere.

Ediţia specială va putea fi echipată cu tracţiunea integrală 4Matic şi suspensiile reglabile Airmatic.

Preţurile vor porni de la 80.206 euro pentru GL350 şi se vor opri la 99.127 de euro pentru GL500.

via | Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru