Mercedes S550, aliat in lupta impotriva cancerului

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.09.2008
In Statele Unite, 1000 de unitati Mercedes S550 vor sprijini o fundatie care lupta impotriva cancerului.

Atunci cand vine vorba de strangeri de fonduri pentru cauze nobile sunt scoase in fata adeseori masini de colectie sau editii speciale. Este si cazul fundatiei Key to the Cure, din Statele Unite, creata pentru a lupta impotriva cancerului.

Organizatia non-guvernamentala va beneficia de pe urma vanzarii a 1000 de exemplare Mercedes S550, special personalizate. Mercedes va contribui astfel cu peste un milion de dolari la fondurile fundatiei americane, care se poate lauda pana in prezent cu primirea unei sume record, de sase milioane de dolari pentru cercetarile efectuate in domeniul cancerului.

Cele 1000 de exemplare se individualizeaza prin kitul sportiv care include un spoiler frontal redesenat, praguri laterale si un spoiler posterior nou cu patru tevi de esapament cromate. Kitul exterior este completat de jantele AMG de 20 de inch, cu cinci spite, din aliaj. Vopseaua metalica Diamond White a caroseriei se asorteaza perfect cu interiorul din piele neagra sau Sahara Beige, combinat cu insertii de lemn.

Din pacate, editia speciala a limuzinei Mercedes S550 va fi disponibila doar in showroom-urile din Statele Unite.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru