Mercedes se muta in studioul de design Chrysler

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.06.2008
Mercedes a achizitionat centrul de design detinut de Chrysler in California, SUA.

Esential

7.3 milioane de dolari a platit Mercedes pentru noul centru de design Chrysler.

Acum cateva zile Mercedes a anuntat ca va plati 7.3 milioane de euro pentru vechiul studio de design Chrysler din din San Diego, Califonia. Producatorul german a anuntat astazi ca s-a instalat deja in noul centru de design.

Centrul de Design Pacifica este de trei ori mai mare decat locatia studioului detinut de Mercedes in SUA, lucuru care sugereaza ca producatorul german cauta sa-si extinda munca de cercetare, dezvoltare si creatie pe teritoriul nord-american.

Noul studio de design Mercedes va beneficia in prima faza de aportul a 25 de specialisti. Centrul Mercedes din California se alatura celor din Tokyo si Sindelfingen.

Studioul din California va lucra alaturi de celelate centre din lume la conturarea designului viitoarelor modele Mercedes. Locatia achizitionata de Mercedes de la Chrysler masoara o suprafata totala de 12.000 metri patrati si este utilat cu toate cele necesare pentru crearea unui model la scara 1:1.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Chrysler, Mercedes

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    California
    Majoritatea masinilor internationale sunt proiectate in California.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru