Mercedes transportă celebrităţile Festivalului de la Cannes în maşini aurite

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.05.2012
Mercedes vrea să se asigure că toate celebrităţile prezente pe covorul roşu de la Cannes vor fi tratate ca nişte capete încoronate. De aceea a pus la dispoziţie o flotă de limuzine şi SUV-uri îmbrăcate în aur.

Mercedes joacă un rol important şi anul acesta în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Constructorul german este partener oficial al evenimentului de gală şi are misiunea de a transporta toate vedetele ce vor călca pe covorul roşu.

Pentru a sărbători cum se cuvine cel de-al 65-lea trofeu Palme d'Or, ce urmează a fi decernat zilele următoare, Mercedes a venit cu o idee care i-ar putea face invidioşi până şi pe şeicii din Orientul Mijlociu. Germanii au decis să îmbrace în aur întreaga flotă de automobile care va transporta celebrităţile în perioada 16-27 mai. Au primit tratamentul regesc chiar şi SUV-urile, reprezentate de noul ML.

Ca să se asigure că publicul înţelege prezenţa sa alături de marile nume ale filmului, Mercedes a inscripţionat pe toate maşinile aurite “Star inside. Star Outside“, cee ce se traduce “Star la interior. Star la exterior“.

Pe lângă caleştile aurite, Mercedes pune la dispoziţia celor prezenţi la festival şi o flotă de vehicule AMG.

Ele pot fi testate chiar şi de vizitatori pe şoselele Rivierei franceze.

via l carscoop

Comentarii (5)

  • Asa o sa inceapa si cocalarii romanesti,isi iau un mertzan/benveu/audiu/tedeiu obosit din vest,eventual cu nr de bulgaria si volan pe dreapta,ii dau o spoiala galbuie metalizata si au masina de caldarari mexicani :)))))))
    11 2
  • bravo Mercedes.........
    rusii o sa se simta flatati.......
    kitch sau cool????????
    12 6
  • e dea dreptul kitch de acuma daca si un asemenea festival se preteaza la asa ceva.....
    13 3
  • Bijuterii pe 4 roti luxoase...super
    .................
    5 9
  • unde mergem?
    shyobeni
    http://www.youtube.com/watch?v=vJz24C7zRNU&feature=related
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru