Michael Moore saluta falimentul companiei General Motors

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.06.2009
Regizorul Michael Moore a declarat recent pe blogul sau ca singura cale de salvare pentru GM este eliminarea acestei companii si transformarea fabricilor existente in fabrici pentru vehicule alimentate cu combustibili alternativi.

Regizorul american Michael Moore, conoscut pentru filmele Fahrenheit 911 si Sicko, a declarat ca declararea insolventei este cea mai buna solutie pentru General Motors. Michael Moore doreste ca GM sa dispara, iar fabricile acestei companii sa produca vehicule alternative, alimentate cu surse de energie nepoluante. Pe langa asta, Moore sustine ca ar fi oportun pentru americani schimbarea integrala a retelei de transport feroviar.

Potrivit regizorului american, fabricile General Motors ar putea produce trenuri de viteza mare si trenuri usoare, cele din urma fiind folosite in interiorul oraselor. Fostii angajati GM ramasi fara loc de munca ar putea sa construiasca panouri solare si generatoare eoliene in fabrici GM reutilate. Totodata, Michael Moore considera ca industria auto americana ar trebui sa construiasca un numar mai mare de vehicule hibride si de vehicule electrice.

Via | Jalopnik

Comentarii (4)

  • ce usor e sa visezi
    4 1
  • ok
    bravo lui, baiat destept :)
    2 3
  • marius
    sa traiti bine:)))
    un american care gandeste si le-o spune si la altii in fata, PAI miliardele alea pompate in banci ca sa salveze nu stiu CE , puteau sa transforme TOATA AMERICA
    SA TRAITI BINE :))))))
    0 0
  • marius bis
    apa sambetei
    ACEEASI treaba si la noi sa vedem pe care APA SAMBETEI se duk banii de la FMI , asteptam reactii de la GUVERN , BNR etc.

    sa traiti si mai bine :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru