Micra 25: un sfert de secol pe Batranul Continent

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.07.2008
Nissan a lansat o editie speciala Micra, care sarbatoreste 25 de ani de existenta a hatchback-ului in Europa.

Esential

25 de ani implineste Nissan Micra de cand se comercializeaza pe batranul continent.

Nissan are mari motive de sarbatoare in aceasta luna, micul hatchback japonez Micra celebrand 25 de ani de existenta pe continentul european. Pentru a nu lasa acest eveniment sa treaca neobservat, Nissan lanseaza pe Batranul Continent o editie speciala a variantei hatchback si coupe-cabrio, botezata Micra 25.

La exterior, japoneza se individualizeaza prin culoarea speciala, purpuriu inchis, si prin accente argintii la nivelul manerelor portierelor si a carcasei oglinzilor. Nissan ofera si jante cu design nou alaturi de logo-ul 25 inscriptionat pe usa portbagajului.

Elementele de personalizare sunt mult mai prezente in interior unde viitorii clienti vor primi si un sistem audio complex cu comenzi pe volan, compatibil cu echipamente iPod. Nissan s-a gandit insa si la cei care nu detin un iPod asa ca ofera viitorilor clienti un Nano cu memorie de 4 Gb pe care fanii vor gasi un album foto si o reclama a noului Micra dar si 10 piese audio.

Vanzarile noului micra 25 vor demara in toata Europa la inceputul lunii august.

via | CarScoop

Taguri: Micra, Micra 25, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru