Microsoft va oferi internet ieftin pentru masini

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 28.08.2008
Microsoft lucreaza la un sistem de internet wireless destinat folosirii de catre masini.

Microsoft lucreaza cu Universitatile din Massachusetts si Washington la dezvoltarea unui sistem wireless de internet exclusiv pentru masini.

Tehnologia dezvoltata de Microsoft are menirea de a oferi un serviciu de internet mult mai accesibil si mai ieftin decat ceea ce exista in prezent pe piata auto. Sistemul ar putea fi folosit de automobile fara ca internetul sa cada, gratie unui semnal primit de la mai multe statii.

Vehiculul selecteaza o anumita statie pentru a primi semnal, fiind in acelasi timp sustinut cu semnal si de la alte statii. In aceste conditii, pasagerii din vehiculele dotate cu aceasta conexiune de internet pot accesa fara intrerupere paginile web sau pot folosi televiziunea in sistem streaming live.

Inginerii de la Microsoft se afla inca faza de teste cu acest sistem wireless de internet, lucru care face incerta data aparitiei lui pe piata.

Via | Seatle Post

Taguri: Microsoft

Comentarii (2)

  • prudentul
    tocmai ce-mi lipsea
    De când visez să urmăresc "televiziune în sistem streaming live" pe bord în timp ce conduc noaptea. Asta înţeleg eu prin hi-tech. OTV live, episodul 154 despre Elodia. Sper măcar să fie HD, 1080p.

    Dup-aia browsuiesc, într-un final apoteotic, prin niscaiva site-uri deocheate, cu domnişoare îmbrăcate doar cu cerceii...aşa, ca să visez frumos noaptea.

    Sper să aibă şi mouse...că altfel nu cumpăr.
    0 0
  • toteu
    situl automarket a fost pus de un incepator pe ecranul acela :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru