Mini va dezvălui la Salonul de la Paris un scuter electric

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.09.2010
Standul Mini de la Paris va găzdui lansarea mondială a unui vehicul diferit de gama cu care constructorul britanic ne-a obişnuit până în prezent: un scuter electric.

După ce Smart a anunţat că va aduce la Paris un scuter electric, şi cei de la MINI plusează cu o premieră pe acest segment, în cadrul aceluiaşi salon auto. Constructorul britanic a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de schiţe interesante ale unui scuter electric, creat în stilul care a consacrat modelele din Regat.

Vehiculul, destinat marilor aglomerări urbane ar urma să beneficieze de propulsia unui motor electric, ce transmite resursele sale roţii spate. Scuterul foloseşte o platformă electrică, iar motorul este ţinut în viaţă de o baterie de mici dimensiuni, a cărui autonomie nu se cunoaşte momentan. Asemeni modelelor cu patru roţi produse de constructorul britanic, scuterul va putea fi personalizat cu o gamă largă de accesorii şi culori.

via | bmwblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru