Mini a prezentat colecţia sa de cadouri de Crăciun

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.10.2010
Pasionaţii mărcii Mini au o nouă sursă de unde pot cumpăra cadouri pentru cei dragi în sezonul rece. Englezii au lansat o nouă colecţie de accesorii lifestyle pentru sezonul toamnă-iarnă 2010.

Cei de la MINI au prezenta noua lor colecţie de cadouri pentru sezonul rece. De la o sanie până la genţi de voiaj şi calendare, cei de la Mini le oferă pasionaţilor aproape toate elementele necesare în perioada rece. Mai mult, englezii oferă chiar şi cizme de cauciuc şi haine pentru bebeluşi.

Aceasta nu este prima colecţie de haine şi accesorii de la Mini, englezii oferind în total cinci colecţii de obiecte de lifestyle. Colecţia Mini mai include şi o umbrelă, un căţeluş de pluş, perne, genţi de zi cu zi şi chiar un sistem audio. Micii pasionaţi de Mini vor avea ocazia să se joace cu o copie în miniatură a lui Mini Cooper Cabrio, angrenată cu pedale.

Odată cu noile scutere electrice de la Mini, englezii trebuiau să prezinte şi o cască pentru aceastea. Designerii nu au stat degeaba şi au proiectat o cască cu faţa neacoperită, care prezintă numeroase influenţe retro şi este vopsită în maro. Profilul şi partea din spate a căştii respective prezintă o serie de detalii, iar interiorul este îmbrăcat în material textil de culoare portocalie.

Via | MiniShop 

Comentarii (3)

  • *jucarie
    1 0
  • ??
    ce este in prima poza??
    0 0
  • mini horse
    @mcm ....o sa pentru ponei?! :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru