Mitsubishi ASX costă 13.290 de euro în România cu programul Rabla

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.06.2010
Importatorul Mitsubishi în România a anunţat că noul crossover ASX este disponibil prin programul Rabla 2010. Trei tichete de casare duc la un preţ de pornire de 13.290 de euro, pentru versiunea entry-level.

Esential

13.290 de euro costă Mitsubishi ASX prin programul Rabla.
115 cai putere dezvoltă versiunea entry-level a lui ASX, în România.

Succesul de care se bucură Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto i-a determinat pe mulţi constructori auto care activează pe piaţa autohtonă, să îşi adapteze oferta. Este şi cazul celor de la Mitsubishi, care profită de programul „Rabla” pentru a lansa cu dreptul noul crossover ASX, în România.

Potrivit importatorului oficial MCar Trading, cel mai nou membru al gamei constructorului japonez poate fi achiziţionat cu vouchere obţinute în schimbul maşinilor casate. Aşadar, pentru cei care prezintă trei cupoane de casare, noul ASX pleacă de la un preţ atractiv, de numai 13.290 de euro, cu TVA inclus. Eticheta a fost ataşată versiunii de 1.6 litri şi 115 cai putere, echipată cu tracţiune integrală, în echiparea Inform.

Crossover-ul va fi disponibil şi cu noua motorizare diesel de 1.8 litri, cu patru clindri şi injecţie directă Common-Rail, care respectă normele de poluare Euro 5 şi poate fi ataşată unei cutii manuale cu şase rapoarte. Preţul pentru această versiune, cu nivelul de echipare Inform şi trei tichete de casare este de 16.447 de euro cu TVA inclus.

Pentru cei care îşi doresc însă tracţiune integrală şi un nivel de echipare superior, cum este Intense, preţul prin programul Rabla este de 21.707 euro.

Cum era şi normal, noul Mitsubishi ASX beneficiază de garanţie 3 ani în limita a 100.000 de kilometri.

Comentarii (8)

  • abc_e?
    ASX
    mai bine Mitsubishi ASX decat Duster
    24 17
  • the hep
    ce putere are dieselul de 1.8?
    1 0
  • @the hep
    Putere maximă 150 CP / 4000 rot / min
    Cuplu maxim 300 Nm / 2000-3000 rot / min
    Viteza maximă 198 km / h
    11 0
  • Semtex
    o paradigma
    astea sunt articole comandate... e un carlig pentru a aduce clientii in showroomuri... daca spuneau ca masina costa 16.000 de euro cu TVA pentru varianta 1.6 benzina 4x2, atunci nu mai era atat de atractiva
    27 3
  • Ivanoff
    @semtex
    Corrrect!!!
    Ce sa mai zici atunci de urmatorul titlu:
    "OFICIAL: Volkswagen Touran BlueMotion consumă 4.6 litri/100 km"

    HA ha hahahahahah...
    10 8
  • @Semtex, ivanoff
    Lasati mai oamenii sa castige si ei o paine, nu?! Cine are de castigat daca ei ar fi impartiali si obiectivi, in afara de noi, binenteles? Si cui ii pasa daca noi ne informam corect sau ei castiga ceva adiacent?

    Si cu toate astea, noi le facem trafic in continuare :(
    7 0
  • @ivanoff
    tu nu ti-ai luat medicamentele azi? ca numa balarii aud
    3 4
  • 2wd
    Da e adevarat, la 1.6 benzina masinile sunt cu 2WD, nu au si 4wd.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru