Mitsubishi EVO X GSR Premium Edition

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 14.10.2008
Mitsubishi a prezentat o noua editie in gama modelului de inalta performanta: Lancer Evolution X.

Esential

50.000 de dolari este pretul unui Lancer EVO X GSR Premium Edition.

Mitsubishi ridica standardele celui mai performant model aflat in gama sa: Lancer Evolution X. Marca nipona a creat un pachet care individualizeaza mai mult remarcabilul model sport.

Noul Mitsubishi Lancer Evo X GSR Premium Edition reprezinta, asa cum ii spune si numele, o versiune superioara lui EVO X RS sau EVO X GSR. Din punct de vedere mecanic, noul EVO X GSR Premium Edition nu prezinta modificari fata de modelul standard.

Atingerea pachetului GSR Premium Edition se observa prin noile jante de 18 inch marca BBS, proiectoarele de ceata, amortizoarele Bilstein sau vopseaua speciala a caroseriei. La interior, nu puteau lipsi scaunele de tip scoica de la Recaro si pielea de cea mai inalta calitate.

In plus, sistemul de navigatie prin satelit si sistemul audio Rockford Fosgate cu noua difuzoare fac legea editiei GSR Premium.

Mitsubishi a prezentat aceasta editie doar in Japonia, unde versiunea modelului EVO X echipata cu Twin Clutch-SST costa aproximativ 50.000 de dolari. Nu s-au dat detalii despre un eventual debut pe Batranul Continent.

Via | Mitsubishi

Comentarii (1)

  • andrei
    Marca nipona a creat un pachet care individualizeaza SAI?? mai mult remarcabilul model sport.
    O mica greseala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru