Mitsubishi i-MiEV, promovat pe aeroportul din Frankfurt

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 20.08.2009
Doua modele Mitsubishi i-MiEV au fost primite de proprietarul aeroportului din Frankfurt.

Dealerul german Mitsubishi Motors Deutschland, a decis sa urmeze o politica de marketing inteligenta si de aceea a furnizat doua modele electrice i-MiEV proprietarului aeroportului din Frankfurt.

Intreaga suprafata a acestui aeroport este strabatuta de apoximativ 3000 de vehicule, iar oficialii acestuia doresc sa incorporeze si masini ecologice in aceasta "flota". Pe viitor, Fraport AG, proprietarul aeroportului, planuieste sa creasca numarul de vehicule electrice cu pana la 20% pana in anul 2015, iar la sfarsitul anului 2020 doresc ca 60% din automobilele aflate in proprietatea lor sa fie unele actionate de energia electrica.

"Modelele i-MiEV distribuite la aeroportul din Frankfurt marcheaza un nou pas in strategia de durabilitate a Fraport. In ceea ce priveste emisia de CO2 si mobilitatea pe suprafata aeroportului este un punct de start esential. Masinile 100% electrice cu o autonomie de 160 de kilometri sunt ideale pentru utilizarea pe distante scurte.", a declarat Stefan Schulte, presedintele Fraport AG.

Via | automobilesreview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru