MItsubishi Lancer Ralliart, detalii oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.12.2007
Mitsubishi a dezvaluit informatii oficiale despre viitorul Lancer Ralliart, care va imprumuta propulsorul de pe noul Evo X.

Esential

240 de cai putere va dezvolta propulsorul cu care va fi echipat Mitsubishi LAncer Ralliart.

Cu numai cateva zile inaintea sarbatorilor, divizia europeana a japonezilor de la Mitsubishi socheaza cu noi informatii. Mult asteptatul model Lancer Ralliart 2008 este foarte aproape de o premiera mondiala, oficialii constructorului japonez oferind primele detalii asupra motorizarilor si a sistemelor cu care va fi echipata sportiva.

Cu toate acestea inca nu se cunoaste daca Ralliart va fi dezvoltat pe varianta cu patru usi sau pe hatchback-ul asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva. Cel mai probabil europenii vor primi un Ralliart hatchback, inspirat din conceptul Lancer Concept Sportback, prezentat in 2005, in timp ce americanii se vor bucura de o varianta cu 4 usi.

In ambele cazuri, Mitsubishi va oferi ca motorizare o versiune modificata a propulsorului turbo de 2.0 litri VVT regasit pe proaspat lansatul Evo X. Cei 240 de cai vor fi cuplati probabil la o transmisie SST cu dublu ambreiaj si sase trepte. Tractiunea integrala va fi asigurata de un sistem 4WD cu Active Yaw Control si Active Centre Differential.

Comentarii (5)

  • Adandu
    pfff
    ce marpha arata... d-abia astept sa o vad la lucru :D
    0 0
  • wrctheo
    o, da :D
    Viva Mitsu
    0 0
  • mosuzighi
    motoarele lui lancer
    Help: Cand apare in Romania pe noul lancer si motorul pe benzina de 1.8 litri?
    0 0
  • cristi
    e tare
    tot timpul s-a remarcat prin design....si prin fiabilitate...cum a zis si adandu..sa o vedem la treaba:D
    0 0
  • super naspa frate
    ai pa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru