Modelele BMW vor avea frane Brembo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.11.2007
BMW a semnat un parteneriat cu Brembo care prevede echiparea tuturor modelelor germane cu noi sisteme de franare.

Esential

12 luni vor dura pana cand toate modelele BMW vor primi sisteme de franare Brembo.
18.3 milioane de dolari vor intra in vistieria Brembo dupa semnarea contractului cu BMW.

BMW face inca un pas important in lupta de a-si multumi clientii. Constructorul german a semnat o intelegere cu renumita companie italiana Brembo care prevede aprovizionarea cu sisteme de franare si componente pentru modelele BMW.

In ultimele luni, modelele de performanta ale constructorului german au primit un nou set de frane marca Brembo, de aceste modificari urmand sa se bucure toate exemplarele din gama BMW in urmatoarele 12 luni. Mai mult decat atat, incepand tot cu anul viitor, BMW va oferi pachete optionale care includ kituri de franare Brembo in toata gama de accesorii originale de performanta.

Brembo este deja un nume foarte cunoscut in industria auto, sistemele sale de franare echipand de la modele ca Subaru WRX sau Mitsubishi Evo pana la supercaruri marca Porsche sau Ferrari. Prin acest parteneriat insa, Brembo va inregistra o crestere cu 86.8% a profitului net, adica 18.3 milioane de dolari in plus in vistieria companiei italiene.

Comentarii (1)

  • george
    LOVITURA DE IMAGINE
    E o simpla lovitura de imagine. Actualul furnizor al lui BMW (principalul, in orice caz) adica ATE, face sisteme de franare foarte performante. Lista constructorilor care folosesc ATE e lunga. Cele mai sonore nume sunt Audi si si Mercedes care folosesc ATE la modele "tari" gen A6, A8 si respectiv M si S Klasse.
    Adevaru` e ca suna mai frumos BREMBO, pune fraieru` botu` si banu` mai usor...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru