Monopostul lui Raikkonen in jocul video Gran Turismo 5

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.03.2008
Monopostul cu care Raikkonen a castigat titlul anul trecut va putea fi regasit si in jocul video Gran Turismo 5.

Fanii jocurilor pe calculator sunt deja la curent cu viitorul produs al celor de la Sony: Gran Turismo 5 Prologue, asteptat sa debuteze la mijlocul lui aprilie. Ce nu se stia insa pana acum este faptul ca jucatorii isi vor putea alege din lista destul de lunga de modele chiar si un monopost de Formula 1.

Este vorba despre Ferrari F2007, monopostul cu care Kimi Raikkonen a reusit sa cucereasca titlul mondial al pilotilor anul trecut. Potrivit ultimelor informatii aparute in presa de specialitate, monopostul copie fidela va putea fi cumparat de orice jucator pentru doua milioane de credite.

Pe langa monopostul de Formula 1, fanii noului Gran Turismo 5 vor putea opta intre sase noi circuite si nu mai putin de 77 de modele distincte, de la Alfa Romeo si Acura pana la TVR si Volkswagen.

via | AutoBlog

Comentarii (3)

  • debut joc
    Pentru fani, lansarea oficiala va fi pe 26 Martie, si va fi disponibil la aceasta data si la noi... sursa sigura :)
    0 0
  • Hami nu e?
    culmea, la cat de ''buni'' sunt Macarenii in ultima vreme, e de mirat cum de nu au bagat un monopost de la ei, sau macar pe Hamilton sa il incalece jucatorii si sa fuga pe o pista...sigur ajung primii....Oare nici acum nu or sa scoata jocul pentru PC?....asta e, asteptam Test Drive Unlimited 2 :)
    0 0
  • deminij
    in legatura u jocul
    touring car championship... 3 ! :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru