MTM a preparat Audi A1

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.01.2011
Casa de tuning germană MTM a dezvoltat un pachet de performanţă şi un kit de caroserie pentru Audi A1.

Oficialii casei de tuning MTM au dat publicităţii câteva fotografii şi informaţii despre viitorul pachet creat special pentru Audi A1. Kit-ul dezvoltat de tunerii germani va putea fi aplicat întregii game de propulsoare oferită de Audi pentru cel mai mic model din portofoliul acestora.

Pentru început, oficialii MTM ne-au dezvăluit doar două pachete de performanţă. Primul dintre acestea îi este destinat versiunii care utilizează propulsorul diesel de 1.6 litri. Mulţumită modificărilor aduse de MTM, acesta va produce 121 de cai şi va dezvolta 282 de Nm. Preţul cerut de tunerii germani pentru acest kit este de 1.199 de euro.

Pentru aceeaşi sumă, posesorii unui A1 care dispune de agregatul de 1.4 litri TFSI vor primi 30 de cai putere în plus. La exterior, modelul din Ingolstadt va primi jante de 18 inch încălţate cu pneuri Conti Sport Contact 2. Acest pachet este oferit de tuneri pentru suma de 2.349 de euro.

Via | WCF

Comentarii (1)

  • Foarte frumos ...
    Versiunea germana a lui Mini One mai stilata si sportiva pentru iubitori de masini .
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru