Mugen CR-Z - hibrid de 200 de cai putere

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 18.05.2011
200 de cai putere şi performanţe demne de Civic Type R. Acesta este meniul servit de Mugen pentru cea mai puternică versiune a hibridului CR-Z.

Mugen Marea Britanie a prezentat astăzi primele imagini oficiale cu versiunea sport a hibridului CR-Z. Maşina care urmează să apară pe stradă în faţa publicului la Festivalul Vitezei de la Goodwood (15 iulie) diferă de versiunea clasică a lui CR-Z atât prin performanţe, cât şi prin design.

Kitul de caroserie creat de Mugen pentru Honda CR-Z include o capotă din carbon, jante din aliaj uşor şi alte elemente din materiale uşoare care "taie" 50 de kilograme din masa totală a maşinii. Cu toate acestea, puterea maximă a maşinii creşte la 200 de cai putere prin adăugarea unui turbocompresor care îl aruncă pe Mugen CR-Z la nivelul performanţelor atinse de Civic Type R, cu 0-100 km/h parcurşi în 6.6 secunde. 

Evident, consumul - principalul atu al lui CR-Z în lupta cu piaţa - nu a fost nici el neglijat, Mugen CR-Z urmând să poată fi strunit prin aceleaşi trei moduri clasice (Eco, Normal şi Sport), la care se adaugă un mod special Mugen. Conform declaraţiilor oficiale ale britanicilor, consumul mediu mixt al lui Mugen CR-Z va varia între 4.7 litri/100 km în regim Eco la 6.7 litri în regim ultrasportiv Mugen.

via | Car

Comentarii (1)

  • leonidas
    ...si, in buna traditie a modelelor Honda lucrate de Mugen, o sa coste cat un Seria 5, drept urmare nu o sa-l cumpere mai nimeni.
    Nu ca CR-Z-ul actual ar rupe vanzarile, la ~26.000 Euro.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru