Musketier reinventeaza Citroen C5

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.07.2008
Casa de tuning Musketier a pregatit un pachet special pentru Citroen C5 care modifica radical exteriorul.

Scriem aproape in fiecare zi despre modelele germane de performanta sau de serie modificate de casele de tuning specializate. Ne-am obisnuit cu Lumma, Carlsson, Hartge, BMW, Audi si Mercedes insa astazi va oferim o portie de tuning nu la fel de banala.

Vorbim de ceva deosebit pentru ca dupa foarte mult timp avem inca un model francez tunat: este vorba despre berlina de clasa medie Citroen C5. Modelul frantuzesc a intrat in atentia tunerilor de casa de la Musketier care au pregatit o serie de modificari estetice dar si tehnice.

Pentru inceput, look-ul lui C5 a fost modificat prin coborarea garzii la sol cu fix 35 de mm. Aspectul agresiv este insuflat de spoilerul fata redesenat si de inlocuirea celui spate. Tot in partea posterioara se observa patru tevi de esapament cromate care cu siguranta vor atrage atentia. Jantele de 20 de inch cu pneuri de 245 completeaza look-ul sportiv.

Sub capota, tunerii de la Musketier au reusit sa stoarca o putere mai mare din ambele propulsoare diesel de top.

Astfel, versiunea de 2.2 litri HDi de 173 de cai putere dezvolta acum 201 cai in timp ce varful de gama propulsat de unitatea V6 2.7 HDi ofera 240 de cai si 540 de Nm, cuplul motor castigand practic 100 de Nm.

Toate aceste modificari vor fi disponibile pentru orice posesor de Citroen C5 cu numai 799 de euro.

via | LeBlogAuto

Taguri: C5, Citroen, Musketier

Comentarii (3)

  • razvan
    probabil o greseala
    cred ca este o greseala. 799 euro pt ce? pt modificarile aduse motorizarilor diesel? din text se intelege ca ,,toate acele modificari'' inseamna inclusiv jantele de 20 de inch, pneurile de 245mm, spoiler fata, spoiler spate, esapamentul cu 4 tevi si plusul de putere adus motoarelor diesel...deci cum sta treaba?
    0 0
  • imposibil
    eu nu cred ca e vorba doar de 799 de euro. daca te gandesti nici jantele, sau nici bodykit-u nu e doar atat. Eu cred ca au uitat baietii un 0(zero) pe din afara. daca ar fi asa ieftin un tunning, toata lumea ar merge acolo si cu 1000 de euro isi fac avioane. In rest, arata f tare, frate. :D
    0 0
  • pret si
    greseala de prezentare....in primul rand tuneru' nu trebuia sa o prezinte neagra pentru ca nu se vad detaliile kitului ceea ce ma face sa cred ca nu e prea reusit iar modificarile consemnate mai sus fac cel putin1..799..0 de euro adica 17990 de eu ....asta daca ganditi realist......numai jentile de 20 cu caucioace pe ele fac 3-4 mii de euro......parerea mea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru