Mustang a ajuns la 9 milioane de unitati

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.04.2008
Ford a anuntat productia Mustangului cu numarul 9.000.000, la 45 de ani de la lansarea legendarului model.

Esential

45 de ani s-au implinit de la lansarea primului Mustang.
9.000.000 de unitati ale modelului Mustang au fost produse pana astazi.
5 generatii de Mustang a realizat Ford din 1964 pana in prezent.

Ford a anuntat astazi productia exemplarului cu numarul 9 milioane al modelului Mustang. Anuntul vine la mai putin de o saptamana dupa aniversarea a 45 de ani de la aparitia primului model sport Mustang.

Mustang este o legenda pentru segmentul masinilor sport din SUA, fiind in acelasi timp cel mai longeviv model din istoria Ford. Ford Mustang a spulberat toate recordurile la lansarea sa in 1964, inregistrand vanzari de 419.000 de unitati in primul an si ajungand la 1 milion de unitati in primii doi ani de existenta.

Ford Mustang a ajuns in zilele noastre la a 5-a generatie si este comercializata in versiunile coupe si cabrio.

Via | Ford 

Taguri: Ford, Mustang

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Mustang
    Personal nu sunt un fan al Fordului dar Mustang are si a avut o atractie deosebita de ani de zile. Noul model se vinde precum painea calda si sunt case care au doua sau mai multe exemplare noi. Pretul este extrem de bun si in functie de modelul ales ai si performantele alese. Directorul meu are un Cobra GT500 si il ingrijeste ca pe ceva drag si un muncitor si-a luat unul "normal" cu V8 sub $20k. Modelele cu V6 se vand chiar convenabil.Modelul meu preferat este 1969 Fastback
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru