Neubauer a creat o editie limitata Abarth 500

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 02.11.2009
Dealerul parizian Abarth a prezentat o editie speciala a modelului Abarth 500. Aceasta are 5 cai in plus si va fi produsa in doar 10 unitati.

Esential

5 cai putere in plus primeste Abarth 500 in versiune Neubauer. Puterea motorului ajunge acum la 165 CP.

Neubauer, dealerul oficial Abarth din Paris, a creat o editie speciala limitata pe baza versiunii Abarth a lui Fiat 500. Denumita simplu "Abarth 500 Limited Edition", varianta Neubauer iese in evidenta prin cateva detalii care daca nu ar fi fost enumerate in comunicatul de presa ar fi trecut probabil neobservate de un ochi neantrenat din acest punct de vedere.

Prima modificare pe care Neubauer a adus-o aspectului exterior al modelului italian este vopseaua exterioara speciala de nuanta gri utilizata pana acum doar de unele modele Maserati. In plus, pentru a crea impresia de contrast, geamurile laterale au fost infoliate si sunt acum negre.

La interior, centurile de siguranta sport sunt semnate Sabelt Abarth Corsa iar sistemul de navigatie inclus in pachetul Blue&Me a primit imbunatatiri. In sfarsit, pentru ca opera sa fie completa, Abarth 500 Limited Edition a primit 5 CP in plus datorita implementarii unui sistem de evacuare Abarth Record Monza.

Abarth 500 Limited Edition by Nebauer va fi construit in doar 10 exemplare, pretul acestora nefiind inca faut public de catre dealerul parizian.

via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru