Nismo: Primul pachet de tuning pentru Nissan 370Z

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.11.2008
Divizia de motorsport a celor de la Nissan a pregatit deja un pachet de tuning pentru nou lansatul 370Z.

Dupa ce Nissan a decis sa publice primele imagini oficiale ale mult asteptatului 370Z, si divizia de motorsport a constructorului japonez urmeaza exemplul. Expertii de la Nismo, prescurtarea de la Nissan Motorsport, au publicat la randul lor o fotografie oficiala cu propria reinterpretare a modelului sportiv.

Nismo a cautat sa amplifice aspectul agresiv si sa sublinieze sportivitatea cu un nou kit de exterior bogat in accesorii. Imaginea aparuta in presa de specialitate surprinde doar posteriorul lui 370Z Nismo, ceea ce inseamna ca aspectul frontal ramane inca un mister.

Tunerii japonezi au gandit un bodykit care include praguri laterale, extensii pentru spoilerul posterior, un deflector din fibra de carbon care inglobeaza doua tevi de esapament cromate si un eleron montat pe portbagaj. Jantele din aliaj, cu dimensiuni mai mari decat cele de serie completeaza look-ul sportiv.

Modificarile exterioare vor fi cel mai probabil insotite de o serie de noi performante pentru motorul V6 precum si de pachete imbunatatite de suspensii si frane.

via | CarScoop

Taguri: 370Z, Nismo, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru