Nissan 370Z modificat de Senner

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 25.09.2010
Germanii de la Senner au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Nissan 370Z. Acesta poartă denumirea de Asphalt Surfer şi în urma modificărilor produce 365 de cai.

Casa de tuning germană Senner a prezentat publicului ultima lor creaţie. Aceştia au conceput un kit de caroserie discret şi un kit de performanţă pentru Nissan 370Z pe care l-au botezat Asphalt Surfer. La exterior, caroseria modelului japonez a fost vopsită în culoarea albă, iar splitter-ul faţă şi deflectorul spate au fost "pictate" în negru. De asemenea, carcasele oglinzilor au fost înlocuite cu unele din fibră de carbon.

Pentru ca ecuaţia să fie una completă, tunerii germani au ales pentru roadsterul japonez un set de jante Barracuda Tzunamee Racing din aliaj de 20 de inch. Sub capotă, Nissan 370Z ascunde propulsorul V6 de 3.7 litri capabil să producă 332 de cai putere.

Germanii de la Senner au recalibrat unitatea ECU, au înlocuit filtrele de aer şi au montat un sistem de evacuare nou. În urma acestor modificări, roadsterul produce 365 de cai şi dezvoltă un cuplu motor de 400 Nm. De asemenea, modelul japonez a primit suspensii noi de provenienţă KW.

Pentru montarea pachetului de performanţă, tunerii germani cer suma de 3.430 de euro.

Via | Turbo 

Comentarii (3)

  • 370z
    foarte frumos facuta masina. nu prea mi-a placut modelul asta.... pana acum :D. faza cu jentile nu o inteleg, pe stanga de-un fel si pe dreapta de alt fel, in rest super
    1 0
  • ...tunning foarte bine realizat .....jantele-s de nota 10
    0 0
  • Mihail
    @keke
    tuningul contine doua modele de jante , de aici si pozele cu stanga-dreapta diferite
    bafta mare 2all
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru