Nissan a confirmat lansarea lui GT-R SpecV in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.07.2009
Nissan GT-R SpecV va fi disponibil si in Europa la sfarsitul acestui an. Pretul modelului nu a fost inca anuntat.

Producatorul japonez Nissan a confirmat faptul ca modelul GT-R in versiunea SpecV va fi disponibil si in Europa. In comparatie cu versiunea standard a lui GT-R, versiunea SpecV are o serie de elemente din fibra de carbon, sistem de franare cu discuri ceramice si un sistem de evacuare din titaniu. Pe langa asta, modelele GT-R SpecV au un buton special care mareste cuplul motor pentru o perioada scurta de timp. Motorul lui Nissan GT-R SpecV dezvolta 486 CP si foloseste aceleasi sisteme ca versiunea standard a acestui model. Lansarea lui GT-R SpecV in Europa va avea loc spre sfarsitul acestui an.

Pe langa noul GT-R SpecV, Nissan aduce si un nou magazin in Europa, situat chiar la Nurburgring. Facilitatea Nissan de la Nurburgring le va permite clientilor marcii japoneze sa achizitioneze produse NISMO pentru masinile lor. Pe langa asta, Nissan va organiza cateva evenimente speciale pe circuitul german incepand cu luna octombrie.

Via | WCF

Comentarii (3)

  • andrei
    GT-V/R
    in inima europei
    sa se oftige nemtii:))
    2 2
  • pfff
    oleeee...super masina.regina cifrelor si a performantelor...circuitul vb.o masina frumoasa si potenta.felicitari nissan.
    2 0
  • Da' cu cutia aia care crapa intr-o veselie, au facut ceva?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru