Nissan GT-R, info si poze oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.10.2007
Nissan a prezentat la Tokyo pentru prima data oficial noua generatie GT-R, in acelasi timp cu o noua serie de fotografii apetisante.

Dupa indelungi asteptari, Nissan a publicat astazi fotografiile oficiale ale unuia dintre cele mai interesante modele prezentate in premiera la Salonul de la Tokyo. Este adevarat, pana astazi reusisem sa punem mana atat pe o parte dintre informatiile de presa, insa victoria e mai dulce cand ai in fata ditamai comunicatul si, ca bonus, un set de fotografii numai bune de pus wallpaper pe computer.

Asa cum se zvonea anterior, GT-R dispune de un motor V6 biturbo de 3.8 litri care scoate 473 CP si 589 Nm. Transmisia va fi asigurata de o cutie cu dublu ambreiaj GR6. Cifre importante: 3.5 secunde pentru 0-100 si 309 km/h viteza maxima. Preturile lui Nissan GT-R vor incepe, se vorbeste pe la Tokyo, de la 80.000 de dolari (circa 55.000 de euro).

Semne bune anul are! Coupe-ul Nissan a reusit in zilele premergatoare lansarii oficiale sa stabileasca al treilea timp all-time pe circuitul german Nordschleife/Nurburgring, in fata sa situandu-se doar elitistii Koeniggsegg CCR si Pagani Zonda F.

Comentarii (5)

  • circotasul auto
    ciudat
    mi se pare ciudat , o mixtura intre un Corvette si un Ford Mustang .
    0 2
  • wrctheo
    tare
    Masina e rupere, daca se deblocheaza din cockpit AWD atunci sa vezi drifterii cu dare de mana ce vor sari pe ea. Tunareala maxima...Numai scutul din carbon zice multe...
    1 0
  • Kolegu
    VREM SI NOI
    Semne bune anul are! Coupe-ul Nissan a reusit in zilele premergatoare lansarii oficiale sa stabileasca al treilea timp all-time pe circuitul german Nordschleife/Nurburgring, in fata sa situandu-se doar elitistii Koeniggsegg CCR si Pagani Zonda F. :O :O prea tare vrem mai multe date despre stirea asta :D un clasament oficial ceva ;)
    1 0
  • o cumpar
    E prea tare masina. La 50 de mii le dai cu flit posesorilor de ferari, lambo, aston shi altele. Oare cand avem si un LOGAN CAPABIL DE PERFORMANTELE ASTEA (SI ASA DACIA FACE PARTE DIN ACELASHI GRUP AUTO CU NISSAN)
    1 0
  • bmw..
    e superba...din pacate(?)cu cifrele pe care le are bate M3-ul la popou.si sunt cam echivalente la pret daca nu ma insel ;)
    buna treaba, niponilor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru