Nissan GT-R, ridicat la peste 600 CP de Amuse

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.09.2008
Tunerul japonez Amuse a modificat un Nissan GT-R si a obtinut peste 600 CP si 774 Nm.

Esential

602 Cai putere dezvolta motorul modificat de japonezii de la Amuse

Desi oficialii Nissan pretindeau ca GT-R nu poate primi modificari la ECU, tunerii din toata lumea au dovedit contrariul. Japonezii de la Amuse au lansat Amuse Phantom GT-R, bazat pe modelul Black Edition. Aceasta dezvolta 602 CP la 6.500rpm si 774 Nm la 5.300 rpm, in conditiile in care modelul original Nissan se ridica la "abia" 480 CP.

Modificarile incep cu inlaturarea limitatorului de viteza, care impreuna cu reprogramarea unitatii ECU permit o presiune de supraalimentare mult mai mare. Sistemul standard de evacuare este inlocuit si el cu o unitate din titaniu, mult mai usoara si mai putin restrictiva.

Pentru imbunatatirea manevrabilitatii, Amuse ofera arcuri intarite si elemente pentru reglarea garzii la sol a Phantom-ului. Interiorul primeste un set de scaune sport Recaro, din carbon si kevlar, si un volan Momo, demontabil.

Datorita noului interior de carbon si sistemului de evacuare din titan, GT-R este mai usor cu 45kg, atingand un total de 1673 kg.

Amuse va comercializa accesoriile sale aftermarket in majoritatea pietelor mari, inclusiv US, dar acestea vor aparea abia in cursul anului viitor.

Via | MotorAuthority

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (1)

  • Da
    Cred ca am sa imi iau si eu un skyline cu kitu asta si ii pun aripi si imi iau zborul :D.Nimeni nu stie cu exactitate cati Cp are un skyline toate masinile sunt diferite una de alta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru