Nissan GT-R va primi imbunatatiri in anul 2009

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.11.2008
Nissan va opera o serie de schimbari asupra lui GT-R, iar versiunea modificata va fi lansata in 2009.

Nissan a considerat ca modelul GT-R avea nevoie de imbunatatiri asa ca si-a pus specialistii pe treaba. La doi ani de cand a fost lansat pe piata din Japonia, GT-R va fi relansat intr-o noua versiune, denumita Series II. Noua versiune va inlocui modelul disponibil pana acum, a carui productie a fost sistata cu putin timp in urma, fara explicatii.

GT-R Series II va avea o putere de 485 CP, cu cinci cai putere mai mult, iar noul model va putea parcurge 0.3 kilometri in plus, per litru consumat. O noua nuanta de alb este disponibila, aceasta fiind denumita Storm White si fiind mai deschisa decat cea disponibila pana acum. Capacitatea rezervorului de carburant a fost marita de la 71 de litri pana la 73.8 litri. Etrierele, de provenienta Brembo, au fost inscriptionati cu sigla Nissan.

Pretul modelului va creste cu 5% fata de versiunea precedenta, noul GT-R urmand sa fie disponibil pentru comanda la inceputul anului 2009.

Via | WorldCarFans   

 

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru